Exclusiviteit gegarandeerd

De in de portfolio opgenomen foto's zijn te koop. Van elke foto worden er niet meer dan 10 verkocht, zodat exclusiviteit is gegarandeerd. De tekst bij elk item vermeldt de titel, de afmeting en het materiaal waarop Ruurd de foto laat drukken of printen en – waar van toepassing – informatie over de lijst. En uiteraard de prijs. Heb je interesse in een specifieke foto of een speciaal verzoek, stuur mij dan een bericht via het contactformulier of per mail, dan kijken we naar de mogelijkheden.


Gebruikte papiersoorten en afdruktechnieken

 

 

 

Resin-Coated (RC) of Photo Paper is papier met een plastic coating. Luster is een zijdeglans. 

Fine Art is geschept papier van (museum)kwaliteits zonder chemische witmakers en zijn altijd wat warmer van kleur. Kenmerkend zijn de lange houdbaarheid, het enorme kleurbereik met vloeiende overgangen. 

Fiber Barietpapier  is van museumkwaliteit en geperst uit katoenvezels met een bariumsulfaat laag, die het wit natuurlijker maakt. 

De barietafdrukken zijn behandeld met Renaissance-wax, een extra beschermlaag die bovendien de kleuren en de zwarting intensiveert. 

Afdruk op Dibond - de kwalitatief hoogwaardige aluminiumplaat met kunststofplaat ertussen, waarop de foto wordt geperst.

Sommige afdrukken zijn extra beschermd met een folielaag.

 

Chromaluxe - de print wordt rechtstreeks in het aluminium gebrand. Geeft de foto een nog grotere diepe zwarting en en een grote kleurkracht. De afdrukken zijn licht, duurzaam, kras- en waterbestendig.

 

 


Naam *
Naam